پیام تسلیت رئیس دانشگاه لرستان به مناسبت درگذشت جانباز سرافراز دفاع مقدس، عکاس و خبرنگار پیشکسوت لرستان، حاج «حسن مرادی»

۱۴۰۳/۰۴/۱۷

دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، در پیامی، درگذشت جانباز سرافراز هشت سال دفاع مقدس، عکاس و خبرنگار پیشکسوت استان لرستان، حاج «حسن مرادی» را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، متن پیام تسلیت دکتر نظری به این شرح است:

انا لله و انا الیه راجعون

خبر درگذشت جانباز سرافراز استان لرستان، عکاس و پیشکسوت رسانه، زنده‌یاد حاج «حسن مرادی» در شب اغاز ماه محرم، ماه سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، باعث تأثر و تألم شد.

زنده‌یاد مرادی، سال‌های عمر خویش را صرف جهاد تبیین در عرصه اطلاع‌رسانی و ثبت صحنه‌های ماندگار مقاومت، ایثار و شهادت در ایام دوران دفاع مقدس و انعکاس دستاوردها و پیشرفت‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی در دوران پس از دفاع مقدس کرد و در مسیر رسالت انقلابی خویش، در دوران دفاع مقدس، به درجه والای جانبازی نائل آمد و سرانجام به همرزمان شهیدش پیوست.

این ضایعه را به خانواده محترم ایشان و اهل فرهنگ، رسانه و هنر استان لرستان، تسلیت عرض می‌نمایم.

۱۴۰۳/۰۴/۱۷ - ۰۹:۳۹