معاون سیاسی استاندار لرستان: معلمان و اساتید، انسان‌ساز و تمدن‌ساز هستند

۱۴۰۳/۰۲/۱۳

معاون سیاسی استاندار لرستان در آیین بزرگداشت روز معلم و استاد گفت: «معلمان و اساتید، انسان‌ساز، جامعه‌ساز، مکتب‌ساز و تمدن‌ساز هستند».

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر احسان یاوری در این آیین که شامگاه چهارشنبه، 12 اردیبهشت‌ماه با همکاری معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان و معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه در سالن شهید سلیمانی دانشگاه لرستان برگزار شد تشریح کرد:‌«اگر می‌خواهیم به سوی تمدن‌سازی نوین اسلامی حرکت کنیم به طور حتم نقش معلم و استاد یک نقش بسیار مهم است».

دکتر یاوری اظهار داشت:‌«نقش معلم و استاد در تربیت نیروی متعهد و متخصص بسیار مهم است».

وی تصریح کرد:‌ «نباید فقط علم‌سپار باشیم بلکه علاوه بر این باید بتوانیم الهام‌بخش به دانش‌آموزان و دانشجویان باشیم تا براساس تعالیم اسلامی، اهمیت علم‌سپاری همراه با اهمیت تربیت هر دو مورد توجه باشد».

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار لرستان ادامه داد:‌ «در دولت سیزدهم حقیقتاً اهمیت خاصی به تکریم مقام علم و معلم و استاد شده است؛ شاهد هستیم رئیس‌محترم جمهور یک شخصیت علمی و دانشگاهی است؛ در وزارت علوم دولت سیزدهم هم آیین‌نامه‌ها در جهت توجه به نقش اساتید در تولید علم تهیه شده است؛ این نشانه نگاه مهم دولت سیزدهم به علم و تولید علم و معلم و استاد است».

وی بیان کرد:‌«بنده در هر جایگاهی که باشم کسوت اصلی خود را معلمی می‌دانم و به آن افتخار می‌کنم».

معاون استاندار لرستان در بخش دیگری از گفته‌هایش، یاد و خاطره استاد شهید مطهری و همه شهدای معلم و استاد را گرامی داشت.

دکتر یاوری به سخن امام خمینی (ره) اشاره کرد که براساس آن معلمی شغل انبیاست.

گفتنی است برای دیدن متن خبر مربوط به این رویداد و مشاهده همه عکس‌ها بر روی آدرس زیر (خبر) کلیک کنید:‌

۱۴۰۳/۰۲/۱۳ - ۰۸:۰۱