مناظره انتخاباتی با حضور کاندیداها در دانشگاه لرستان برگزار می‌شود

۱۴۰۳/۰۲/۱۴

مناظره انتخاباتی بین چهار کاندیدای دور دوم انتخابات حوزه انتخابیه خرم آباد و چگنی، ویژه مجلس دوازدهم در دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این مناظره انتخاباتی را بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان با حضور کاندیداها شامل محمدرضا ملکشاهی‌راد، رضا سپهوند، قدرت‌اله ایمانی و هادی هاشمی، در روز یکشنبه، 16 اردیبهشت‌ماه سال جاری، ساعت 14 در سالن اجتماعات شهید سلیمانی دانشگاه لرستان برگزار می‌کند.

برنامه با هدف تقویت فضای شور و نشاط انتخاباتی و تلاش برای افزایش مشارکت دانشگاهیان در انتخابات دور دوم مجلس برگزار می‌شود.

کاندیداها ضمن آنکه برنامه های خود را درباره موضوعات گوناگون محلی، استانی، ملی و بین المللی مطرح می کنند به صورت مناظره با همدیگر نیز مباحثه خواهند کرد.

از اساتید، یاوران علمی (کارکنان) و دانشجویان علاقه‌مند دعوت می‌شود در این برنامه شرکت کنند.

مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در تاریخ 21 اردیبهشت‌ماه سال جاری برگزار می‌شود.

photo_2024-05-02_14-00-49

۱۴۰۳/۰۲/۱۴ - ۱۰:۱۱