نشست برنامه‌ریزی آزمون پذیرش افسری ارتش برگزار شد

۱۴۰۳/۰۷/۲۳

نشست برنامه‌ریزی مشترک دانشگاه لرستان و قرارگاه عملیاتی لشکر 84 پیاده لرستان برای برگزاری آزمون ورودی مقطع افسری ارتش جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست، روز دوشنبه، 23 مهرماه سال جاری با حضور دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان و سرهنگ پرویز رسول‌زاده، جانشین قرارگاه عملیاتی لشکر 84 پیاده لرستان (خرم‌آباد) در اتاق کار رئیس دانشگاه لرستان برگزار شد.

در این نشست، رئیس دانشگاه لرستان توضیح داد نیروهای مسلح کشور حافظان امنیت و زینت کشور هستند و همه ما در هر جایگاهی که هستیم قدردان تلاش نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در صیانت از امنیت پایدار هستیم.

وی دستور داد حداکثر همکاری با ارتش جمهوری اسلامی ایران برای برگزاری آزمون پذیرش افسری، صورت بگیرد.

در این نشست، سرهنگ پرویز رسول‌زاده، جانشین قرارگاه عملیاتی لشکر 84 لرستان، سرهنگ علی ابراهیم‌زاده، رئیس دفتر گزینش و استخدام ارتش در استان لرستان، دکتر علی میر، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان، یوسف عباسی، مدیر حراست دانشگاه لرستان، فرهاد بیرانوند، دستیار نماینده تام الاختیار سازمان ملی سنجش کشور، ستوانیکم کوروش عیدی از امور مالی لشگر 84 لرستان و ستوانسوم امین شفیعی، متصدی اقدام نیروی انسانی دفتر استخدام ارتش، هرکدام دیدگاه ها و راهکارهای خود برای برگزاری هرچه بهتر آزمون پذیرش افسری ارتش جمهوری اسلامی ایران ارائه کردند.

گفتنی است این آزمون همزمان با سراسر کشور در آذرماه سال جاری در دانشگاه لرستان برگزار خواهد شد.

۱۴۰۳/۰۷/۲۳ - ۱۲:۱۸