رئیس دانشگاه لرستان در گفت‌وگوی زنده تلویزیونی: عملیات طوفان‌الاقصی عکس‌العمل طبیعی فلسطینیان به سال‌ها ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی بود

۱۴۰۳/۰۷/۱۶

رئیس دانشگاه لرستان به‌مناسبت فرارسیدن سالروز عملیات غرورآفرین طوفان‌الاقصی در گفت‌وگوی زنده تلویزیونی شبکه لرستان گفت: «عملیات طوفان الاقصی، یک عکس‌العمل طبیعی فلسطینیان در برابر سال‌ها ظلم و جنایت رژیم نامشروع صهیونیستی بود».

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر علی نظری در این گفتگوی تلویزیونی زنده که صبح روز دوشنبه، 16 مهرماه سال جاری صورت گرفت تشریح کرد: «رژیم نامشروع صهیونیستی، یک رژیم کودک‌کش و جنایت‌کار است».

وی فرارسیدن سالروز عملیات غرورآفرین طوفان‌الاقصی را به امت اسلامی، تبریک گفت.

رئیس دانشگاه لرستان، اظهار داشت: «دفاع از فلسطین جزو آرمان های انقلاب شکوهمند اسلامی است».

دکتر علی نظری، تصریح کرد: «از دستاوردهای عملیات طوفان‌الاقصی این بود که شاهد هستیم امروز در سطح کشورهای اروپا و آمریکا به‌ویژه دانشگاه‌های آمریکا، تجمعات ضدصهیونیستی برگزار می‌شود».

دکتر نظری افزود: «بمباران بیمارستان ها و مناطق مسکونی و مدرسه ها از جمله جنایات رژیم نامشروع صهیونیستی است که جهان به آنها آگاه شده است».

وی بیان کرد: «عملیات های وعده صادق یک و دو اوج اقتدار ایران اسلامی و نیروهای مسلح جمهوری اسلامی است که براساس پیروی از دستورات و رهنمودهای مقام معظم رهبری و فرمانده معظم و شجاع و حکیم و فرزانه انقلاب صورت گرفت».

رئیس دانشگاه لرستان افزود: «مردم ایران با گرایش های مختلف سیاسی، حامی عملیات نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران هستند و سخنرانی مقام معظم رهبری در جمعه نصر، اوج اتحاد و وحدت ایران بود».

دکتر علی نظری خاطرنشان کرد: «جنگ رسانه‌ای و روانی دشمن شکست خورد؛ شاهد هستیم همه افکار عمومی دنیا از جنایت های رژیم صهیونیستی آگاه شده اند».

رئیس دانشگاه لرستان، تصریح کرد: «عملیات‌های وعده صادق یک و دو براساس مبانی دینی و فقهی، عقلانی، منطقی و منطبق با اصول حقوق بین‌الملل و دفاع مشروع بود».

دکتر علی نظری، بیان کرد: «ایران با اقتدار تحت فرماندهی رهبر حکیم و فرزانه انقلاب، عملیات‌های خود را براساس دفاع مشروع انجام داد و اگر نیاز باشد و رهبری معظم تشخیص بدهند این عملیات ها در آینده هم تداوم خواهد یافت».

وی افزود: «اقدامات ایران براساس هوشمندی، حکمت، عزت و شجاعت است که این‌ها مرهون راهبری مقام معظم رهبری است».

رئیس دانشگاه لرستان، تأکید کرد: «اقدامات رژیم نامشروع صهیونیستی براساس توانمندی‌های این رژیم نیست بلکه برپایه زبونی، خواری و عجز این رژیم در برابر اقتدار محور مقاومت است».

دکتر علی نظری، ادامه داد: «همه وظیفه داریم در بحث جهاد تبیین هم علاوه بر تبیین دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، توطئه‌های دشمنان را هم برای نسل نوجوان و جوان و دانشجو، تبیین کنیم».

وی گفت: «محور وحدت، مقام معظم رهبری و اجرای رهنمودهای ایشان است».

دکتر نظری اظهار داشت: «همانگونه که مقام معظم رهبری فرمودند رژیم صهیونیستی، سگ هار آمریکاست».

وی افزود: «همه کشورهای اسلامی باید کوشش کنند وحدت بین خود را در برابر رژیم نامشروع صهیونیستی تقویت کنند تا سرعت زوال این رژیم، افزایش یابد».

۱۴۰۳/۰۷/۱۶ - ۰۹:۲۷