رئیس دانشگاه لرستان: جهاد دانشگاهی، جهاد در راه خداست

۱۴۰۳/۰۷/۲۳

رئیس دانشگاه لرستان در آیین اختتامیه سیزدهمین دوره سوگواری ملی فرهنگی، هنری مَحرَمِ محرّم، گفت: «جهاد علمی و دانشگاهی، جهاد در راه خداست».

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر علی نظری، روز دوشنبه، 23 مهرماه سال جاری همزمان با سالروز وفات حضرت معصومه (س) در این آیین به میزبانی دانشگاه فرهنگیان لرستان حضور یافت و به عنوان یکی از مهمانان سخنران، در سخنانش به تعالیم و آموزه‌های حضرت امام علی (ع) درباره جهاد اشاره کرد و جهاد دانشگاهی و علمی و فعالیت آموزشی، تحقیقاتی و پژوهشی را نوعی جهاد در راه خدا دانست.

وی توضیح داد خوشبخت کسی است که عرصه جهاد، چه جهاد از نوع رزمندگی و چه سایر عرصه‌های جهاد، برایش فراهم بشود.

رئیس دانشگاه لرستان افزود: «اگر کسی می‌خواهد داخل یک دژ مستحکم در برابر دشمنان و در برابر انواع مشکلات ایستادگی نماید بایستی لباس تقوا و جهاد بر تن کند».

دکتر علی نظری، بیان کرد: «کسی که جهاد را ترک کند براساس تعالیم دینی لباس خواب و غفلت بر تن خواهد کرد؛ لباس جهاد لباس تقوا و عزت و سربلندی است».

وی بیان کرد: «امروز شاهد هستیم مردم مظلوم و مقتدر غزه، لبنان و یمن در حال مقاومت هستند و این مقاومت، جهاد در راه خداست».

رئیس دانشگاه لرستان افزود: «دشمن مدام در حال انواع جنگ مانند جنگ نرم است؛ ما هم باید در همه عرصه ها، هوشیار باشیم».

وی تصریح کرد: «نهاد جهاد دانشگاهی شجره طیبه است؛ زیرا مدام به جنگ مشکلات رفته است و فعالیت هایش در جامعه اسلامی، مسئله‌محور است».

رئیس دانشگاه لرستان تصریح کرد: «نصر با کسانی است که دین خدا را یاری بدهند؛ پیروزی نهایی از آن حزب الله است».

دکتر علی نظری در بخشی از سخنانش، خواهان تقویت فعالیت هیئت های اندیشه‌ورز دانشگاهی استان لرستان شد.

گفتنی است در این آیین از برگزیدگان و عوامل اجرایی تجلیل شد.

از دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان نیز به عنوان یکی از مدیران اجرایی موفق در همیاری و همکاری اجرایی این آیین، تجلیل شد.

گفتنی است در این آیین، دکتر حسن مسلمی نائینی، رئیس جهاد دانشگاهی کشور حضور داشت.

۱۴۰۳/۰۷/۲۳ - ۱۳:۱۷