سرپرست آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان منصوب شد

۱۴۰۳/۰۷/۲۳

با حکم دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، دکتر ولی اکبری، عضو هیئت علمی گروه آموزشی زیست‌شناسی دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان به عنوان سرپرست آزمایشگاه مرکزی این دانشگاه منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان, رئیس این دانشگاه از دکتر علی فرمانی، رئیس پیشین آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان به خاطر اقدامات انجام شده تقدیر کرد.

در حکم انتصاب رئیس دانشگاه لرستان خطاب به دکتر ولی اکبری آمده است: «... امید است با اتکای به خداوند متعال و بهره‌گیری از ظرفیت‌‌های نخبگانی، بتوانید جایگاه آزمایشگاه مرکزی دانشگاه از نظر کیفیت خدمات و ارتقای تجهیزات و گسترش قراردادها با بخش‌های مختلف آزمایشگاهی کشور را تقویت کنید؛ همچنین توقع می‌رود جایگاه آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان را در نظام رتبه‌بندی معتبر شاعا ارتقاء بدهید و در حمایت هرچه بیشتر از نیروهای متخصص آزمایشگاه بکوشید و آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان را به عنوان یک آزمایشگاه مرجع معتمد علمی، بیش از پیش، تقویت نمایید».

۱۴۰۳/۰۷/۲۳ - ۱۹:۰۷