۱۳۹۶/۱۲/۰۸

جلسه پرسش و پاسخ هیئت رئیسه دانشگاه لرستان با اعضای هیئت علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه برگزار شد.

رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه لرستان، دکتر داریوش یاراحمدی است.

در این جلسه که صبح روز یکشنبه 29 بهمن ماه در سالن کنفرانس دانشکده علوم اقتصادی و اداری دانشگاه لرستان (ساختمان مرکزی دانشگاه) برگزار شد حاضران در جلسه دیدگاه‌ها، نقطه‌نظرات و پرسش‌های خود را مطرح کردند.

رئیس دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی و معاونان دانشگاه نیز به پرسش‌ها پاسخ دادند.

رئیس دانشگاه لرستان، دکتر عزیزی بر ارتقاء بیش از پیش جایگاه علوم انسانی تأکید کرد.

وی تشریح کرد:«همه باید تلاش کنیم مشکلات دانشگاه رفع شوند».

رئیس دانشگاه لرستان تصریح کرد:«باید همکاریهای بین‌المللی بین دانشگاهی را بیشتر کنیم و این نوعی رویکرد تقویت دیپلماسی علمی است».

دکتر عزیزی در اهمیت جایگاه علوم انسانی اشاره کرد که: «اجرای کرسی‌های آزاداندیشی در دانشگاه‌ها که مورد تأکید مقام معظم رهبری هم است، خود، نشانه‌ی اهمیت و جایگاه علوم انسانی است».

رئیس دانشگاه لرستان، دانشگاه را شامل سه ضلع اعضای هیئت علمی، دانشجویان و کارکنان دانست که هر سه باید همواره مورد تکریم قرار گیرند.

۱۳۹۶/۱۲/۰۸ - ۰۰:۰۰