دیدار و گفت‌وگوی رئیس مرکز مطالعات فلسطین نهاد ریاست‌جمهوری با رئیس دانشگاه لرستان

۱۳۹۶/۱۲/۰۸

رئیس مرکز مطالعات فلسطین نهاد ریاست‌جمهوری، دکتر صادق رمضانی‌گل‌افزانی با رئیس دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی، دیدار و گفت‌وگو کرد.

موضوع گفت‌وگو: انجام مذاکرات مقدماتی جهت تقویت دیپلماسی علمی با کشورهای جهان اسلام با محوریت پذیرش دانشجو از این کشورها و انجام پروژه‌های بین دانشگاهی جهان اسلام با محوریت دانشجوی مشترک.

تاریخ دیدار و گفت‌وگو: صبح روز سه‌شنبه 24 بهمن‌ماه؛ اتاق کار رئیس دانشگاه لرستان.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، حجت‌الاسلام و المسلمین سیداسماعیل حسینی و معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان، دکتر احسان رشیدیان نیز در این دیدار و گفت‌وگو، حضور داشتند.

دکتر رمضانی‌گل‌افزانی، همچنین استاد دانشگاه است و قبلاً رایزن فرهنگی در کشورهای سودان و تونس بوده است.

۱۳۹۶/۱۲/۰۸ - ۰۰:۰۰