هیئت ممیزه دانشگاه لرستان با ارتقای مرتبه‌ی پنج عضو هیئت علمی، موافقت کرد

۱۴۰۱/۰۴/۰۲

هیئت ممیزه دانشگاه لرستان، به ریاست دکتر علی نظری، با ارتقای مرتبه‌ی علمی تعداد پنج نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان، موافقت کرد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، نشست سوم از دور پنجم هیئت ممیزه دانشگاه لرستان، روز چهارشنبه، اول تیرماه، به ریاست دکتر علی نظری (سرپرست دانشگاه لرستان)، برگزار و با ارتقای مرتبه‌ی علمی تعداد پنج نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان، موافقت شد.

اسامی ارتقاءیافتگان از دانشیار به استاد، براساس حروف الفبا:

1_ دکتر مسعود رحمتی؛ عضو هیئت علمی گروه آموزشی تربیت‌بدنی (علوم ورزشی)؛ ارتقاء از دانشیار به استاد.

2_ دکتر قاسم صحرایی؛ عضو هیئت علمی گروه آموزشی زبان و ادبیات فارسی؛ ارتقاء از دانشیار به استاد.

3_ دکتر حمیدرضا عیسوند؛ عضو هیئت علمی گروه آموزشی مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی؛ ارتقاء از دانشیار به استاد.

اسامی ارتقاءیافتگان از استادیار به دانشیار، براساس حروف الفبا:

1_ دکتر زینب بیگلری؛ عضو هیئت علمی گروه آموزشی شیمی _فیزیک؛ ارتقاء از استادیار به دانشیار.

2_ دکتر حمیدرضا شکرانی؛ عضو هیئت علمی گروه آموزشی پاتوبیولوژی؛ ارتقاء از استادیار به دانشیار.

۱۴۰۱/۰۴/۰۲ - ۲۰:۰۱