معاون استاندار لرستان و مدیران استانداری از حوزه‌های کنکور دانشگاه لرستان بازدید کردند

۱۴۰۱/۰۴/۱۰

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار لرستان، مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری و مدیر دفتر امور امنیتی و انتظامی استانداری از حوزه‌های مختلف آزمون کنکور 1401 دانشگاه لرستان بازدید کردند.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، صبح جمعه، 10 تیرماه، در سومین روز برگزاری کنکور سراسری 1401، بهرام ستاری، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار لرستان، علیرضا بیرانوند، مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری و عباس علیشاهیان، مدیر دفتر امور امنیتی و انتظامی استانداری از حوزه‌های مختلف آزمون دانشگاه لرستان بازدید کردند.

در این بازدید، دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان، حضور داشت و توضیحات لازم را درباره‌ی برگزاری کنکور بیان کرد.

روز جمعه، 10 تیرماه، بیشترین تعداد داوطلب متعلق به گروه علوم تجربی در کنکور شرکت کردند.

براساس آمار وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، حدود 40 درصد از داوطلبان کنکور سراسری سال 1401 از گروه علوم تجربی هستند که نسبت به سایر گروه‌ها، بیشترین تعداد است.

امسال در استان لرستان، تعداد 44 هزار و 387 نفر برای کنکور سراسری در گروه‌های هنر، علوم انسانی، علوم ریاضی و فنی، علوم تجربی و زبان‌های خارجی، ثبت‌نام کردند.

61 درصد داوطلبان، زن و 39 درصد، مرد هستند.

۱۴۰۱/۰۴/۱۰ - ۱۴:۵۹