سرپرست دانشگاه لرستان از برنامه «اطعام غدیر»، بازدید کرد

۱۴۰۱/۰۴/۲۷

دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان، هم‌زمان با عید سعید غدیر خم از برنامه‌ی «اطعام غدیر»، بازدید کرد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، صبح روز دوشنبه، 27 تیرماه، همزمان با عید سعید غدیر خم، دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان و مسئول سازمان بسیج اساتید استان لرستان از مراحل مختلف تهیه غذای گرم برای نیازمندان (طرح اطعام غدیر) در محل سلف سرویس مرکزی دانشگاه لرستان، بازدید کرد.

سرپرست دانشگاه لرستان، ضمن گفت‌وگو با دست‌اندرکاران این برنامه و تبریک فرارسیدن عید سعید غدیرخم، اجرای برنامه‌‌های مختلف کمک‌های مؤمنانه را در راستای تعالیم دینی، قرآنی و رهنمودهای مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) دانست.

در این بازدید، میثاق حیدری، مشاور سرپرست دانشگاه لرستان در امور یاوران علمی و رئیس اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان نیز حضور داشت.

گفتنی است برنامه تهیه و توزیع بسته‌های غذای گرم که از یک روز قبل از عید سعید غدیرخم شروع شد در مجموع با تهیه و توزیع نزدیک به 11 هزار پُرس غذای گرم در بین بخشی از نیازمندان شهر خرم‌آباد، اجرا شد.

این برنامه با همکاری دکتر سیدحسام‌الدین حجازی، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان، بنیاد بین‌المللی خیریه آبشار عاطفه‌ها، دبیرخانه کانون‌ خادمیاران رضوی، تیم مدیریتی دانشگاه لرستان، بسیج مهندسان، بسیج دانشجویی و بسیج اساتید، اجرا شد.

رئیس اداره تغذیه دانشگاه لرستان، روح‌اله کریمی است.

برنامه اطعام غدیر، علاوه بر سایت مرکزی دانشگاه در دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان نیز اجرا شد.

۱۴۰۱/۰۴/۲۷ - ۱۳:۵۰