سرپرست جدید دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه لرستان منصوب شد

۱۴۰۱/۰۵/۱۸

دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان، با صدور حکمی، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر عابدین درویشی‌پور، عضو هیئت علمی (الهیات و معارف اسلامی) را به‌عنوان سرپرست جدید دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه لرستان، منصوب کرد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر علی نظری (سرپرست دانشگاه لرستان)، از دکتر محمدرضا حسنی‌جلیلیان، رئیس پیشین دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه لرستان، به خاطر زحمات و اقدامات انجام شده، قدردانی کرد.

در حکم سرپرست دانشگاه لرستان خطاب به حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر درویشی‌پور، آمده است:

«امید است با اتکای به خداوند متعال و براساس اسناد بالادستی، به‌ویژه رهنمودهای مقام معظم رهبری (حفظه‌الله)، نقشه جامع علمی کشور، دانشگاه اسلامی و علوم انسانی اسلامی، بتوانید در ارتقای شاخص‌های مختلف دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه لرستان، با بهره‌گیری از ظرفیت‌های نخبگانی و هیئت‌های اندیشه‌ورز، موفق باشید».

۱۴۰۱/۰۵/۱۸ - ۱۱:۵۱