نشست شورای صنفی دانشجویان و بسیج دانشجویی با سرپرست دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۱/۰۵/۲۲

نشست شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان و بسیج دانشجویی دانشگاه با سرپرست دانشگاه لرستان برمبنای تلاش برای برای رفع و کاهش مشکلات صنفی دانشجویی، برگزار شد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست، روز شنبه، 22 مردادماه در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه لرستان برگزار شد.

پیمان شمسی، دبیر شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان و محمدمهدی گودرزی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان درباره موضوعات مختلف مرتبط با حوزه‌های کاری دانشجویی، مطالبات و مشکلات دانشجویان را بیان کردند.

شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان و بسیج دانشجویی دانشگاه، دانشجو را یک قشر اثرگذار در جامعه، مطالبه‌گر و پرسش‌گر دانستند که به دنبال تحول‌خواهی است.

در این نشست، مشکلات صنفی دانشجویان در زمینه‌های مختلف، بیان شد.

شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان و بسیج دانشجویی دانشگاه، تصریح کردند نشست‌های مشترک براساس هم‌گرایی و مطالبه‌گری باید به صورت منظم برگزار شود.

همچنین اعضای حاضر در نشست هرکدام دیدگاه‌ها، نقطه‌نظرات، پیشنهادها و انتقادات خود را درباره موضوعات مختلف کاری دانشگاه لرستان با تأکید بر مطالبات و مشکلات صنفی بیان کردند.

دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان در این نشست بر برگزاری منظم و مستمر این‌گونه نشست‌ها تأکید کرد.

دکتر نظری توضیح داد: «براساس آموزه‌های حضرت امام (ره)، دانشگاه مبداء همه تحولات است؛ همه ارکان دانشگاه برای رفع مشکلات باید با همدیگر همکاری و هم‌افزایی پایدار داشته باشند».

وی افزود: «شورای صنفی دانشجویان و بسیج دانشجویی از جمله تشکل‌های دانشجویی هستند که خوشبختانه فعالیت‌های مفیدی برای رفع مشکلات دانشجویی دارند».

سرپرست دانشگاه لرستان اظهار داشت: «اعضای هیئت علمی، دانشجویان و یاوران علمی (کارکنان)، سه رکن مهم دانشگاه هستند که بایستی با رویکردهای علمی و کاربردی، همگی تلاش کنیم مشکلات دانشگاه کاهش یابد».

۱۴۰۱/۰۵/۲۲ - ۱۶:۴۳