۱۴۰۱/۰۵/۲۳

شورای عالی انقلاب فرهنگی، حکم دکتر علی نظری، به‌عنوان رئیس دانشگاه لرستان را تأیید کرد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، شورای عالی انقلاب فرهنگی در نشست روز یکشنبه، 23 مردادماه 1401، براساس نظر هیئت تعیین صلاحیت رؤسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور، حکم ریاست تعداد 19 دانشگاه کشور از جمله ریاست دانشگاه لرستان را، تأیید کرد.

دکتر علی نظری، با مرتبه‌ی علمی استاد تمام (زبان و ادبیات عربی)، در تاریخ 15 آبان‌ماه 1400 با حکم دکتر زلفی‌گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان سرپرست دانشگاه لرستان منصوب شد.

اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، ضمن تبریک تأیید حکم ریاست جناب آقای دکتر نظری، برای ایشان آرزوی توفیق، درخشش و پیروزی در عرصه حکمرانی علمی و علمداری در جبهه جهاد تبیین، در راستای منویات مقام معظم رهبری (حفظه‌الله تعالی) را دارد.

۱۴۰۱/۰۵/۲۳ - ۱۹:۳۵