پیام تبریک رئیس دانشگاه لرستان به‌مناسبت روز کارمند

۱۴۰۱/۰۶/۰۴

دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان با صدور پیامی، فرارسیدن روز کارمند (چهارم شهریورماه) را تبریک گفت.

متن پیام رئیس دانشگاه لرستان به این شرح است:

بسم ‌الله الرحمن الرحیم

دانشگاه لرستان، امروز دستاوردهای خویش را مرهون دلسوزی‌ها و کوشش کارکنان پرتوان و فداکاری است که به عنوان عضوی اثرگذار در خانواده بزرگ این زیست‌بوم خردورزی و خردپروری از هیچ تلاشی برای اعتلای نام این دانشگاه دریغ نداشته‌اند.

هفته دولت و بزرگداشت مقام شهیدان، رجایی و باهنر، فرصتی است مغتنم تا تلاش همکاران بزرگواری را که در جایگاه ارزشمند «کارمند»، زمینه‌ساز تحقق آرمان‌ها و دستاوردهای دانشگاه دیرینه‌سال لرستان هستند، ارج نهیم. اینجانب ضمن گرامیداشت هفته دولت، سپاسگزار کوشش‌های اثربخش شما کارمندان دلسوز دانشگاه لرستان بوده و ضمن «تبریک روز کارمند» به شما همکاران فرهیخته، حضور ارزشمند شما را در جمع خانواده بزرگ دانشگاه لرستان در روز کارمند تبریک می‌گویم و مراتب قدرشناسی خود را از خدمات بی‌دریغتان ابلاغ نموده، برای شما و خانواده ارجمندتان، از درگاه ایزد متعال، سلامتی و شادکامی آرزومندم.

۱۴۰۱/۰۶/۰۴ - ۱۶:۲۵