رئیس دانشگاه لرستان: طرح «حامیم» در راستای دانشگاه اسلامی و تمدن‌ساز است

۱۴۰۱/۰۶/۱۷

دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان گفت: «طرح حامیم در راستای دانشگاه اسلامی و تمدن‌ساز است».

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر نظری در آیین اختتامیه طرح حامیم که با حضور 300 دانشجوی فعال فرهنگی، سیاسی نظام دانشگاهی استان لرستان در شهرستان بروجرد (دانشگاه آزاد اسلامی بروجرد) در روز پنجشنبه، 17 شهریورماه برگزار شد، گفت: «نقش دانشگاه، تربیت دانشجویان متعهد و متخصص است که بتوانند براساس تعالیم و آموزه‌های قرآنی، تمدن‌ساز باشند».

وی تشریح کرد :«یکی از اقدامات و برنامه‌های خوب برای دانشجویان، اجرای طرح حامیم است که توسط دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان لرستان، برگزار شد».

رئیس دانشگاه لرستان توضیح داد: «طرح حامیم، باعث تقویت معنویت دینی و بصیرت‌افزایی در سطح دانشجویان استان لرستان می‌شود».

دکتر علی نظری، تصریح کرد: «براساس آموزه‌های حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری (حفظه‌الله)، دانشگاه مبداء همه تحولات است؛ به همین علت، بایستی کوشش کرد مفهوم دانشگاه اسلامی، به‌صورت کامل محقق و نهادینه شود».

گفتنی است طرح حامیم (توانمندسازی دانشجویان فعال فرهنگی و سیاسی) توسط دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان لرستان در شهرستان بروجرد به مدت یک هفته اجرا شد.

۱۴۰۱/۰۶/۱۷ - ۱۶:۴۹