نشست مقدماتی به‌روزرسانی اطلاعات و داده‌های سند راهبردی دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۱/۰۶/۲۹

نشست مقدماتی به‌روزرسانی اطلاعات و داده‌های سند راهبردی دانشگاه لرستان به ریاست دکتر مسعود طاهری‌نیا، برگزار شد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست، روز سه‌شنبه، 29 شهریورماه با حضور اعضاء و به ریاست دکتر مسعود طاهری‌نیا، مشاور رئیس دانشگاه لرستان و مسئول دبیرخانه هیئت امنای دانشگاه لرستان، برگزار شد.

در این نشست، دکتر مسعود طاهری‌نیا از اعضا خواست که داده‌ها و اطلاعات سند راهبردی دانشگاه لرستان، به‌روزرسانی شده و ارتقاء یابند.

دکتر طاهری‌نیا، ضمن قدردانی از تهیه‌کنندگان سند راهبردی دانشگاه بر این نکته تصریح کرد که بخش‌های مختلف دانشگاه متناسب با تغییرات صورت گرفته در داده‌ها و اطلاعات هر بخش، به‌روزرسانی و اصلاح صورت پذیرد.

در این نشست، متولیان هر معاونت برای به‌روز رسانی داده‌ها و اطلاعات سند راهبردی دانشگاه لرستان، تعیین شدند.

تصویب شد که نشست‌های به‌روزرسانی سند راهبردی دانشگاه لرستان به‌صورت منظم برگزار شوند.

اعضای حاضر در نشست نیز دیدگاه‌ها، نقطه‌نظرات و پیشنهادات خود را در این راستا، بیان کردند.

۱۴۰۱/۰۶/۲۹ - ۱۴:۲۶