گسترش همکاری و تبادل تجربیات دانشگاه لرستان و دانشگاه آزاد اسلامی کشور در ابعاد علمی بین‌المللی (دانشجویان غیرایرانی)

۱۴۰۱/۰۷/۰۴

گسترش همکاری‌های دوجانبه بین گروه همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه لرستان با معاونت بین‌الملل و امور دانشجویان غیرایرانی دانشگاه آزاد اسلامی کشور، مورد تأکید قرار گرفت.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، صبح روز دوشنبه، 4 مهرماه، نشست مشترک بین حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، دکتر غلامحسین حسینی، مدیر گروه همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه لرستان با دکتر حسنوندیان، مشاور معاون بین‌الملل و امور دانشجویان غیرایرانی دانشگاه آزاد اسلامی کشور به میزبانی دانشگاه لرستان برگزار شد.

در این نشست، دکتر حاتمی‌کن‌کبود، توضیح داد تهیه سند راهبردی بین‌الملل دانشگاه لرستان از جمله اقدامات زیرساختی خوب است که بایستی تقویت شود.

وی تشریح کرد همه تلاش آن است که زیرساخت‌های بین‌المللی شدن دانشگاه لرستان تقویت شوند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان اظهار داشت بسط همکاری‌های دو و چند جانبه بین دانشگاه‌های مختلف کشور در رابطه با دانشجویان غیرایرانی این دانشگاه‌ها، اهمیت بالایی دارد.

دکتر حاتمی‌کن‌کبود، بیان کرد از موضوعات مهم شورای راهبردی نظام آموزش عالی استان لرستان گسترش همکاری‌های بین دانشگاهی داخل و خارج از کشور با تأکید بر دانشگاه‌های کشورهای اسلامی است.

وی تصریح کرد نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان همراه با سایر بخش‌های دانشگاه به ویژه گروه همکاری علمی بین‌المللی دانشگاه لرستان کوشش خواهند کرد زیرساخت، فرصت‌ها و امکانات جذب هرچه بیشتر دانشجویان غیرایرانی ارتقاء یابند.

گسترش همکاری‌ها برای ارتقای ابعاد بین‌المللی دانشگاه

در این نشست، دکتر غلامحسین حسینی، مدیر گروه همکاری‌های علمی بین‌المللی گفت دانشگاه لرستان این آمادگی را دارد که همکاری‌های خود در بخش امور دانشجویان غیرایرانی را با معاونت بین‌الملل دانشگاه آزاد اسلامی کشور گسترش بدهد.

وی توضیح داد در حال حاضر بیش از 200 دانشجوی غیرایرانی در دانشگاه لرستان در حال تحصیل هستند.

دکتر حسینی تشریح کرد گسترش دیپلماسی علمی با تأکید بر دانشگاه‌های کشورهای اسلامی بایستی تقویت شود.

مدیر گروه همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه لرستان بیان کرد دانشگاه لرستان و دانشگاه آزاد اسلامی کشور، هرکدام ظرفیت‌های مختلف و متنوعی دارند که بایستی با همگرایی و تقویت همکاری‌ها دوجانبه، این ظرفیت‌ها در راستای تقویت ابعاد بین‌المللی دو طرف، به کارگیری شوند.

دکتر حسینی توضیح داد خوشبختانه همکاری‌های خوبی با سایر مجموعه‌های ارزشمندی همچون جامعه المصطفی (ص) کلید خورده است که نتیجه‌اش استفاده از ظرفیت‌های این مجموعه‌ها در راستای گسترش زیرساخت‌های بین‌المللی شدن دانشگاه لرستان است.

وی تشریح کرد چندی چیش وبینار مشترک مجازی بین مسئولان دانشگاه لرستان و دانشگاه حلب سوریه برگزار شد که اقداماتی است در جهت گسترش همکاری‌های فراملی بین دانشگاه لرستان با سایر دانشگاه‌های کشورهای اسلامی.

مدیر گروه همکاری‌های علمی بین‌المللی توضیح داد همه تلاش ما این است که دانشجویان غیرایرانی دانشگاه لرستان وقتی کشورما را ترک می‌کنند با رضایت از کیفیت تحصیل به کشورشان بازگردند.

استقبال از همکاری‌ها و تبادل تجربیات در مسیر تقویت اقتدار علمی بین المللی کشور

در این نشست، دکتر حسنوندیان، مشاور معاون بین‌الملل و امور دانشجویان غیرایرانی دانشگاه آزاد اسلامی کشور نیز در سخنانی از گسترش همکاری‌های دوجانبه و قرار دادن تجربیات کاری خویش برای موفقیت هرچه بیشتر گروه همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه لرستان استقبال کرد.

دکتر حسنوندیان توضیح داد اینکه دانشگاه لرستان و دانشگاه آزاد اسلامی کشور بتوانند با همکاری یکدیگر، بسترهای مناسب تحصیل دانشجویان غیرایرانی را فراهم کنند در راستای گسترش اقتدار علمی نظام جمهوری اسلامی ایران در منطقه و جهان است.

گفتنی است در این نشست، سرهنگ بیرانوند از پلیس گذرنامه استان لرستان، قول مساعد داد اقدامات لازم برای رفع مشکلات مربوط به اقامت دانشجویان غیرایرانی (خارجی) دانشگاه لرستان رفع شود. همچنین کارشناسان حوزه‌های خدمات کنسولی، توضیحات لازم را درباره راهکارهای تسهیل خدمات مربوط به امور کنسولی دانشجویان غیرایرانی دانشگاه لرستان، ارائه کردند.

۱۴۰۱/۰۷/۰۴ - ۱۴:۴۷