استقبال هیئت رئیسه دانشگاه لرستان و تشکل‌های دانشجویی از دانشجویان نوورود با «گل و گفت‌وگو»

۱۴۰۱/۰۷/۱۶

دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، اعضای هیئت رئیسه دانشگاه و برخی تشکل‌های دانشجویی، با اهدای گل، از دانشجویان نو ورود، استقبال کردند.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، روز شنبه، 16 مهرماه، دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، دکتر محمد حیاتی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، دکتر سیدحسام‌الدین حجازی، معاون دانشجویی دانشگاه، مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و دانشجویان متولی برخی تشکل‌های دانشجویی، با حضور در غرفه‌های استقبال از دانشجویان نو ورود دانشگاه لرستان، با اهدای شاخه‌های گل و گفت‌وگوهای صمیمی، از دانشجویان استقبال کردند.

این غرفه‌ها از جمله غرفه شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان و بسیج دانشجویی دانشگاه با همکاری و همیاری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان در محوطه سلف سرویس سایت مرکزی دانشگاه لرستان برپا شده‌اند.

در این غرفه‌ها به دانشجویان با تأکید بر دانشجویان نو ورود، محصولات فرهنگی، گل و شیرینی اهداء شد.

روز شنبه، 16 مهرماه، کلاس‌های حضوری دانشجویان نو ورود دانشگاه لرستان آغاز و دانشجویان نو ورود با حضور در دانشکده‌های مختلف دانشگاه لرستان در کلاس‌های خود، حاضر شدند.

برخی خانواده‌های دانشجویان نو ورود نیز در اولین روز حضوری شدن کلاس‌های این دانشجویان، همراه آن‌ها به دانشگاه لرستان آمدند که مورد استقبال اعضای هیئت رئیسه دانشگاه لرستان قرار گرفتند.

دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان از غرفه‌های مختلف مخصوص استقبال از دانشجویان نو ورود بازدید و با متصدیان غرفه‌ها گفت‌وگو کرد.

رئیس دانشگاه لرستان از مراحل مختلف پذیرش حضوری دانشجویان نو ورود و اسکان دانشجویان نیز بازدید کرد.

همچنین، دکتر نظری، رئیس دانشگاه لرستان و حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، علاوه بر گفت‌وگو با خانواده‌های دانشجویان نو ورود، در سلف سرویس دانشجویی دانشگاه حضور یافتند و به‌صورت رو در رو با دانشجویان درباره موضوعات مختلف صنفی از جمله کیفیت غذای دانشجویی، گفت‌وگو کردند.

برنامه استقبال از دانشجویان نو ورود دانشگاه لرستان و آغاز سال تحصیلی جدید (حضوری شدن کلاس‌ها) در روزهای اخیر با طراحی و برنامه‌ریزی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان و با همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان و تشکل‌های دانشجویی در حال اجراست.

۱۴۰۱/۰۷/۱۶ - ۱۴:۳۳