نشست شورای دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۱/۰۸/۰۳

نشست شورای دانشگاه لرستان به ریاست دکتر علی نظری، با بحث و تبادل نظر درباره طرح‌های پیشنهادی اعضاء برگزار شد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، در این نشست که صبح روز سه شنبه، سوم آبان‌ماه در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه لرستان برگزار شد معاونان دانشگاه، رؤسای دانشکده‌ها و رؤسای مراکز اقماری دانشگاه لرستان، طرح‌های پیشنهادی خود را مطرح کردند و درباره پیشنهادات و طرح‌ها، بحث، تبادل نظر و گفت‌وگو صورت گرفت.

دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان در این نشست، جایگاه شورای دانشگاه را یک جایگاه مهم در تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری نهاد دانشگاه دانست و از اعضاء خواست نشست‌ها و جلسات شورای دانشگاه به‌صورت منظم برگزار شوند.

در این نشست، رؤسای دانشکده‌های دانشگاه لرستان، مسائل و موضوعات مختلف کاری مرتبط با دانشکده ها را بیان کردند.

از جمله پیشنهادهایی همچون تأسیس رصدخانه، مرکز داده، مرکز تنوع زیستی، نیاز به کارشناسان آموزش، تعیین تکلیف دستیار آموزشی هیئت علمی، اداره کلینیک و حضور اعضای هیئت علمی و ... که مربوط به دانشکده های مختلف است مورد بحث و تبادل نظر اعضای حاضر در نشست شورای دانشگاه قرار گرفت.

۱۴۰۱/۰۸/۰۳ - ۱۱:۵۷