پیام تسلیت رئیس دانشگاه لرستان به‌دنبال حادثه تروریستی شیراز

۱۴۰۱/۰۸/۰۵

به‌دنبال وقوع حادثه تروریستی شیراز که توسط تروریست‌های داعشی وابسته به نظام استکبار جهانی صورت گرفت، دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان و رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان، با صدور پیامی، این حادثه تلخ را تسلیت گفت.

متن پیام رئیس دانشگاه لرستان به این شرح است:

بسم رب الشهداء و الصدیقین

حادثه تلخ و تاسف‌بار تروریستیِ شیراز که منجر به شهادت و مجروح‌شدن جمعی از نمازگزاران و مردم عزیز و بی‌گناه شد موجب تاثّر و تالّم عمیق قلبی است.

این جنایت هولناک ضمن اثبات اتحاد شوم میان گروه‌های تروریستی مزدور، دولت‌های مرتجع منطقه و استکبار جهانی به محوریت آمریکا، بار دیگر حقانیّت و مظلومیّت ملت شریف ایران را به رخ جهانیان کشید.

اینجانب ضمن عرض تسلیت به محضر رهبر معظم انقلاب (حفظه‌الله) و ملت شریف ایران اسلامی، به ویژه بازماندگان و خانواده محترم شهدا، سلامتی کامل مجروحان را از خداوند متعال مسئلت می‌نمایم.

بدخواهان و مستکبرانِ آمر و مزدورانِ ضعیفِ عاملِ این جنایت بدانند که تجربه تاریخی، گواه عزّت‌طلبی و انسجام روزافزون ملت ایران در مقابله با طراحان اصلی حوادثی از این دست بوده و تاریخ سرفراز تشیّع، ره‌آورد همین انسجام و عزت‌طلبی برخاسته از مکتب عاشورا است.

۱۴۰۱/۰۸/۰۵ - ۰۷:۳۹