دانشگاه لرستان همایش ادبیات پایداری را برگزار می‌کند

۱۴۰۱/۰۸/۲۲

دکتر علی نظری, رئیس دانشگاه لرستان در نشست کمیته دانشگاهیان کنگره ملی بزرگداشت 6547 شهید استان لرستان، خبر داد «همایش ادبیات پایداری» را دانشگاه لرستان برگزار می‌کند.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، در این نشست که روز یکشنبه، 22 آبان‌ماه، در اتاق جلسات حوزه ریاست دانشگاه لرستان برگزار شد، برنامه‌های مختلف تعریف شده برای هر کدام از دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان لرستان در رابطه با کمیته دانشگاهیان استان، مورد بحث، گفت‌وگو و سنجش قرار گرفت.

از جمله اقدامات مقدماتی انجام شده برای برگزاری همایش ملی ادبیات پایداری مورد سنجش قرار گرفت براین اساس که چقدر مراحل اجرایی شدن این برنامه، سپری کرده است.

همچنین اعضای حاضر در این نشست، تبادل نظر کردند درباره اینکه چقدر براساس اهداف تعیین شده، کتاب و اثر مکتوب درباره کنگره ملی بزرگداشت 6547 شهید استان لرستان، تهیه شده است.

دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، در این نشست، دستور داد متولی برگزاری همایش علمی «ادبیات پایداری»، دانشگاه لرستان شود.

همچنین، دکتر نظری، تأکید کرد دانشگاه لرستان، این آمادگی را دارد اگر به تصویب نهایی کمیته برسد، بخش رسانه‌ای جشنواره فرهنگی، هنری، رسانه‌ای کنگره ملی بزرگداشت 6547 شهید استان لرستان را براساس ظرفیت‌ها و توانمندی‌های مشترک معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و اداره روابط عمومی دانشگاه، برگزار کند.

درباره سایر موضوعات مرتبط با وظایف کمیته دانشگاهیان کنگره ملی بزرگداشت 6547 شهید استان لرستان نیز بحث‌ و گفت‌وگو شد.

۱۴۰۱/۰۸/۲۲ - ۲۱:۱۸