پیام رئیس دانشگاه لرستان به‌مناسبت روز وحدت حوزه و دانشگاه

۱۴۰۱/۰۹/۲۷

رئیس دانشگاه لرستان، در پیامی، سالروز شهادت آیت‌الله مفتح و روز وحدت حوزه و دانشگاه (27 آذرماه) را گرامی داشت.

متن پیام دکتر علی نظری به این شرح است:

بسم‌ الله الرحمن الرحیم

امام خمینی (ره) می‌فرماید: «امید است از شهادت امثال ایشان (شهید دکتر مفتح) بهره‌ها برداریم».

حوزه و دانشگاه دو بازوی قدرتمند علمی، فرهنگی و ارزش‌های اسلامی نظام آموزشی کشور هستند.

حوزه‌های علمیه به‌عنوان نهادی که تقویت بنیان‌های معرفت دینی و ارتقای بُعد ایمانی و رفتارهای اخلاقی را در دستور کار خود دارند در کنار دانشگاه‌ها که وظیفه توسعه مرزهای دانش و تربیت نیروهای متخصص و کارآمد برای تمدن‌سازی نوین اسلامی را دارند، نیازمند همگامی بیشتر در تحقق مأموریت بزرگ کسب مرجعیت معارف دینی، علمی و فناوری در جهان اسلام هستند.

اینجانب فرصت را غنیمت شمرده و در روز وحدت حوزه و دانشگاه ( 27 آذرماه)، یاد و خاطره عالم بزرگوار، شهید آیت‌الله مفتح را گرامی داشته و روز «وحدت حوزه و دانشگاه» را تبریک عرض نموده و امید دارم حوزه و دانشگاه در اهداف بلند خود، یعنی جهاد تبیین و تربیت انسان متعهد، متخصص و تمدن‌ساز، توفیق یابند.

۱۴۰۱/۰۹/۲۷ - ۱۵:۲۵