نشست شورای دانشگاه لرستان به ریاست دکتر نظری برگزار شد

۱۴۰۱/۰۹/۲۹

نشست شورای دانشگاه لرستان به ریاست دکتر علی نظری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، روز سه‌شنبه، 29 آذرماه، نشست شورای دانشگاه لرستان به ریاست دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، با حضور معاونان دانشگاه، رؤسای دانشکده‌ها و مدیران مراکز اقماری وابسته به دانشگاه لرستان در اتاق جلسات حوزه ریاست دانشگاه لرستان برگزار شد.

در این نشست، معاونان دانشگاه، رؤسای دانشکده‌ها و سایر مدیران دانشگاه، هر کدام، مشکلات و مسائل حوزه کاری خود را مطرح کردند و پیشنهادها‌ی خود را نیز برای رفع مشکلات موجود، ارائه کردند.

برای مثال، این مطالبه مطرح شد که هر دانشکده‌ای، علاوه بر شورای آموزشی و پژوهشی، شورای فرهنگی و اجتماعی نیز داشته باشد.

در مورد برخی کمبودها و کاستی‌های مکانی و نبود فضای کافی در برخی دانشکده‌ها نیز دیدگاه‌ها و راهکارها ارائه شد.

شورای دانشگاه لرستان از جمل ارکان مهم تصمیم‌گیری درباره موضوعات و مسائل کاری گوناگون دانشگاه است.

۱۴۰۱/۰۹/۲۹ - ۱۸:۰۱