دبیر شورای رؤسای دانشگاههای منطقه پنج کشور: در جنگ نرم بایستی با افزایش قدرت نرم با توطئههای دشمنان مقابله کرد
رئیس دانشگاه لرستان و دبیر شورای رؤسای دانشگاههای منطقه پنج کشور، گفت: «در جنگ نرم بایستی با افزایش و تقویت قدرت نرم با توطئههای دشمنان مقابله کرد».
به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر علی نظری، روز پنجشنبه، 11 اسفندماه در نشست رؤسای دانشگاههای منطقه پنج کشور و معاونان و مدیران فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه که در دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار شد، تشریح کرد: «امروزه، مهندسی فرهنگی و رصد شبانهروزی اتفاقات عرصه فرهنگ توسط متولیان فرهنگی، یک ضرورت است و نقش حوزه و دانشگاه یک نقش مهم در قدرت نرم کشور است».
دکتر نظری، توضیح داد: «آنچه در جنگ نرم میتواند باعث پیروزی بر حربههای دشمن شود افزایش قدرت نرم است».
رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان، تبیین کرد: «سالهاست رهبر معظم انقلاب اسلامی از واژهها، عبارات و اصطلاحات نظامی و جنگی برای عرصه فرهنگ استفاده میکنند و به عنوان رهبر فرزانه و حکیم هشدار میدهند که در این فضا بایستی آرایش جنگی بهخود بگیریم و این بیدار باش میبایست راهگشا و چراغ راه مسئولان فرهنگی دانشگاهها باشد».
دبیر شورای رؤسای دانشگاهها و مراکز آموزش عالی منطقه پنج کشور تشریح کرد: « در جنگ نظامی آنچنان که دیدهبان و نگهبان، شبانهروزی به حراست میپردازد ما نیز بایستی بهطور شبانهروزی و بدون توقف به رصد و اجرای برنامههای فرهنگی بپردازیم و در توجه به مسائل دانشجویان بهمانند میدان جنگ به طور مداوم به رصد نظام مسائل فرهنگی دانشجویان بپردازیم و با حضور مداوم و فعال در خوابگاهها و سایر بخشهای دانشجویی تغییر رفتارها در این حوزه را ببینیم و با مهندسی فرهنگی و ارتقای شاخصهای مختلف در این عرصه بتوانیم در جنگ نرم با قدرت نرم به مقابله با جریانسازی نظام سلطه بپردازیم».
دکتر علی نظری، ادامه داد: « در این فضا دانشگاهها بهویژه حوزه معاونتهای فرهنگی و اجتماعی، حوزههای علمیه، اساتید حوزه و دانشگاه میبایست به رصد جدی فضای ایجاد شده توسط دشمن با احصای اعداد و ارقام کمی و مهندسی فرهنگی رفتار دانشجویان اقدام کنند و متناسب با آن، برنامه راهبردی و عملیاتی ارائه نمایند».
رئیس دانشگاه لرستان با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه فضای مجازی در اختیار نظام سلطه بهعنوان قتلگاه جوانان است افزود: «از مهمترین مؤلفههای این فضاست که دشمن با تسخیر آن هر دقیقه به دقیقه از ما کشته میگیرد و این وضعیت نباید برای خانوادهها، مدیران و مسئولان فرهنگی عادی شود و دچار بیتفاوتی در آن بشویم؛ از مهمترین مؤلفههای این فضا عادیسازی رفتارهاست که توسط دشمن انجام میشود و استادان حوزه و دانشگاه نباید سکوت کنند و عرصه را برای جولان و یکهتازی دشمن خالی کنند».
دکتر علی نظری، توضیح داد: «سکوت در این فضا و بیتفاوتی در آن بسیار خطرناک است و اعضای هیئت علمی دانشگاهها بهعنوان ظرفیتهای قدرت نرم نظام و جامعه میبایست در بزنگاهها نقش تاریخی و اثرگذار خود را ایفاء کنند».
دبیر شورای رؤسای دانشگاههای منطقه پنج کشور تصریح کرد: « مسئولان و متولیان معاونتهای فرهنگی و اجتماعی دانشگاهها، سربازان گمنام این عرصهاند و کسی که یک نفر را احیاء کند و نجات دهد گویی تمام انسانها و بشریت را نجات داده است و حرکت در این فضا، فرضیه الهی است و مانند حج و جهاد مقدس است و اصطلاحات مقام معظم رهبری از جمله جهاد تبیین، جهاد مقاومت و جهاد کبیر، همگی، حاکی از اهمیت و ضرورت حرکت همراه با برنامهریزی در این عرصه است».
گفتنی است نشست رؤسای دانشگاههای منطقه پنج کشور و معاونان و مدیران فرهنگی و اجتماعی این دانشگاهها، شامل دانشگاههای لرستان، آیتاللهالعظمی بروجردی (ره)، ایلام، رازی کرمانشاه،صنعتی کرمانشاه و کردستان، پنجشنبه ۱۱اسفندماه، به میزبانی دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار شد.