گروه های معارف سرمایه های دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها هستند

۱۴۰۲/۰۸/۱۰

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان لرستان گفت: «گروه های معارف سرمایه های دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی هستند».

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، حجت الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی کن کبود، در نشست شورای دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان لرستان که نهم آبان ماه سال جاری به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی استان لرستان برگزار شد تشریح کرد: «نقش مدرسان گروه معارف در تقویت و ترویج آموزه های دینی در سطح دانشگاه ها و حرکت کردن در راستای جهاد تبیین، یک نقش اثرگذار و مهم است».

وی توضیح داد: «نسل دانشجو یک نسل جوان است و این اهمیت دارد که نقش گروه های معارف در تبیین و انتقال ارزش های اسلامی و گفتمان انقلاب اسلامی، بیش از پیش، تقویت شود».

دکتر حاتمی کن کبود در بخش دیگری از گفته هایش، گزارشی از نشست مسئولان دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های کشور که به تازگی در مشهد مقدس برگزار شد ارائه کرد.

همچنین در این نشست، درباره موضوعات مختلفی همچون پیگیری فعالیت های مربوط به اقامه نماز در سطح دانشگاه ها، توانمندترسازی امامان جماعت دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی استان لرستان، تأکید بر حضور مسئولان و معاونان دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه ها در سطح خوابگاه های دانشجویی و گفت وگو با دانشجویان درباره موضوعات مختلف، چگونگی برگزاری طرح اندیشه تمدن ساز و تقویت همکاری بین دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان لرستان برای اجرای هرچه بهتر و اثرگذارتر طرح ها و برنامه های دفتر هم اندیشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان، گفت وگو و تبادل نظر شد.

۱۴۰۲/۰۸/۱۰ - ۰۸:۱۷