حضور دانشگاهیان دانشگاه لرستان در راهپیمایی روز ملی استکبارستیزی/ فریاد مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسراییل طنین انداز شد

۱۴۰۲/۰۸/۱۳

دانشگاهیان دانشگاه لرستان همگام با اقشار مختلف مردم به ویژه دانش آموزان و دانشجویان در راهپیمایی یوم الله 13 آبان، روز ملی استکبارستیزی شرکت کردند و شعارهای مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسراییل، در سراسر ایران اسلامی، طنین انداز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، راهپیمایی یوم الله 13 آبان، امسال با شعار «نظم نو جهانی با نسل آرمانی» همزمان با سراسر کشور در شهرهای مختلف استان لرستان از جمله خرم آباد برگزار شد.

این راهپیمایی، در خرم آباد، ساعت 10 صبح در میدان شهدا آغاز شد و راهپیمایان از جمله دانشگاهیان دانشگاه لرستان مسیر میدان شهدا تا مصلی الغدیر را با شعارهای ضد استکباری همچون مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسراییل، طی کردند.

مردم در این راهپیمایی، انزجار خود از رژیم جعلی و جنایتکار صهیونیستی را اعلام کردند و بر حمایت قاطع امت اسلامی از مردم مظلوم غزه و فلسطین، تأکید ورزیدند.

مردم در این راهپیمایی باشکوه و دشمن شکن، پرچم های جمهوری اسلامی ایران، فلسطین و حزب الله لبنان را حمل کردند و پلاکاردهای مختلف با محتوای ضد استکبار جهانی در دست داشتند.

در طول مسیر نیز برخی گروه های دانش آموزی، سرودهای انقلابی و حماسی را اجرا نمودند.

۱۴۰۲/۰۸/۱۳ - ۱۴:۰۶