تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه لرستان با مؤسسه آموزش عالی دارالحکمه منعقد شد

۱۴۰۲/۰۸/۱۳

تفاهم‌نامه همکاری آموزشی، پژوهشی و تحقیقاتی دانشگاه لرستان با مؤسسه آموزش عالی دارالحِکمَه، منعقد، امضاء و مبادله شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، نشست امضاء و تبادل این تفاهم‌نامه، صبح روز شنبه، 13 آبان‌ماه سال جاری با حضور دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، دکتر حسین قاسمی، مشاور عالی رئیس مؤسسه آموزش عالی دارالحکمه و هیئت همراه وی در حوزه ریاست دانشگاه لرستان برگزار شد.

در این نشست، دو طرف بر گسترش همکاری‌های دوجانبه کاربردی، تأکید کردند.

در همین رابطه، دکتر حسین قاسمی، مشاور عالی رئیس مؤسسه آموزش عالی دارالحکمه به خبرنگار ما گفت: «مؤسسه آموزش عالی دارالحکمه یک مؤسسه نوپاست و برای رشد براساس طرح تعاون که از سوی وزارت علوم تهیه شده است دانشگاه‌های بزرگ از جمله دانشگاه لرستان، یاریگر این مؤسسه خواهند بود».

دکتر قاسمی، تشریح کرد: «همکاری با دانشگاه لرستان به‌ویژه با اعضای هیئت علمی این دانشگاه بدون تردید منجر به ارتقای مؤسسه به‌ویژه در زمینه ایجاد رشته‌های جدید خواهد شد».

وی اظهار داشت:‌ «مؤسسه دارالحکمه براساس تفاهم‌نامه همکاری دوجانبه، از ظرفیت اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان استفاده می‌کند و قراردادهای مورد نیاز با اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان (متناسب با نیاز مؤسسه) منعقد خواهد شد».

۱۴۰۲/۰۸/۱۳ - ۲۰:۵۰