نشست جمعی از دانشجویان عراقی دانشگاه لرستان با رئیس این دانشگاه برگزار شد

۱۴۰۲/۰۸/۱۴

نشست جمعی از دانشجویان اهل کشور عراق که در دانشگاه لرستان مشغول تحصیل هستند با رئیس دانشگاه لرستان، دکتر علی نظری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست، روز یکشنبه، 14 آبان ماه سال جاری در حوزه ریاست دانشگاه لرستان برگزار شد و دانشجویان اهل کشور عراق، دیدگاه های خود درباره تحصیل در دانشگاه لرستان را بیان کردند.

همچنین موضوعات صنفی این دانشجویان در نشست مطرح شد.

دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان در این نشست موضوع انعقاد تفاهم نامه های اخیر دانشگاه لرستان با تعداد هشت دانشگاه کشور عراق را تشریح کرد.

براساس این تفاهم نامه های همکاری آموزشی، تحقیقاتی و پژوهشی دانشگاه لرستان با دانشگاه های کشور عراق گسترش می یابد.

امسال برای اولین بار دانشجویان غیرایرانی اهل کشور عراق در دانشگاه لرستان پذیرش شده و مشغول تحصیل هستند که در راستای ارتقای زیرساخت های بین المللی دانشگاه لرستان و دیپلماسی علمی است.

به ویژه گسترش ارتباطات علمی، فرهنگی، تحقیقاتی و پژوهشی دانشگاه های کشورهای اسلامی مورد تأکید قرار گرفت.

۱۴۰۲/۰۸/۱۴ - ۱۳:۲۰