نشست پرسش و پاسخ با رئیس ستاد انتخابات لرستان و رئیس هیئت نظارت بر انتخابات استان در دانشگاه لرستان برگزار می‌شود

۱۴۰۲/۰۸/۲۶

نشست هم‌‌اندیشی، گفت‌وگومحور و پرسش و پاسخ دانشگاهیان با معاون سیاسی استاندار لرستان (رئیس ستاد انتخابات استان لرستان) و رئیس هیئت نظارت بر انتخابات استان لرستان با موضوع بررسی شاخص‌های انتخابات تراز انقلاب اسلامی در دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست، روز شنبه، 27 آبان‌ماه سال جاری، از ساعت 13 تا 15 با حضور دکتر احسان یاوری، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار لرستان و رئیس ستاد انتخابات استان لرستان و دکتر تیمور سپهوند، رئیس هیئت نظارت بر انتخابات استان لرستان در سالن شهیدمیربهرسی دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

نشست با همکاری دفتر هم‌اندیشی استادان دانشگاه لرستان، سازمان بسیج اساتید استان لرستان و کانون بسیج اساتید دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

از دانشگاهیان دانشگاه لرستان دعوت می‌شود در این نشست شرکت کنند.

۱۴۰۲/۰۸/۲۶ - ۰۹:۴۳