حضور جمعی از خادمان مسجد مقدس جمکران در محل مزار سه شهید گمنام دانشگاه لرستان و احترام به مقام شامخ شهدا

۱۴۰۲/۰۸/۲۷

جمعی از خُدام (خادمان) مسجد مقدس جمکران در محل مزار سه شهید گمنام دانشگاه لرستان حضور یافتند و به مقام شامخ شهیدان سرافراز ایران اسلامی، احترام گذاشتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، خادمان ضمن قرائت فاتحه و دعا به غبارروبی مزار سه شهید گمنام دانشگاه لرستان پرداختند.

پرچم‌گردانی از دیگر بخش‌های این برنامه بود که جمعیت حاضر در مراسم، پرچم امام زمان (عج) را تبرک کردند.

جمعی از اعضای هیئت علمی، یاوران علمی و دانشجویان دانشگاه لرستان در این مراسام معنوی و تربیتی شرکت کردند.

دکتر محمد حیاتی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان و دکتر مهدی امید، معاون مدیر حمایت و پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان از جمله شرکت‌کنندگان در این آیین معنوی بودند.

از سوی خادمان مسجد مقدس جمکران، هدایای معنوی به شرکت‌کنندگان در این مراسم اهداء شد.

برنامه با همکاری مدیریت حمایت و پشتیانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان و کانون دانشجویی مهدویت این دانشگاه برگزار شد.

۱۴۰۲/۰۸/۲۷ - ۱۸:۰۸