مراسم معنوی دعای عهد با حضور جمعی از خدام مسجد مقدس جمکران در دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۲/۰۸/۲۷

مراسم معنوی قرائت دعای عهد با حضور جمعی از خدام (خادمان) مسجد مقدس جمکران در ساختمان مرکزی دانشگاه لرستان اجرا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، در این مراسم معنوی که صبح روز شنبه، 27 آبان ماه سال جاری برگزار شد دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، حجت الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی کن کبود، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان لرستان، دکتر محمد حیاتی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، حجت الاسلام فاضلی، معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، جمعی از اعضای هیئت علمی و یاوران علمی دانشگاه لرستان حضور داشتند.

دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان در سخنانی ضمن خوش آمدگویی به خدام مسجد مقدس جمکران، با استناد به برخی آیات قرآن کریم، علت جنایتات اخیر رژیم صهیونیستی را ذات فرعونی این رژیم دانست.

وی توضیح داد برگزاری اینگونه برنامه ها در سطح دانشگاه ها باعث تقویت روحیه دینمداری می شود.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی کن کبود، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان لرستان نیز در سخنانی، درباره دعای عهد و حضور پرخیر و برکت خدام مسجد مقدس جمکران در دانشگاه لرستان، توضیحاتی را ارائه کرد.

۱۴۰۲/۰۸/۲۷ - ۱۱:۳۳