نشست برنامه‌ریزی هفته پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۲/۰۸/۲۸

نشست برنامه‌ریزی و هماهنگی برنامه‌های هفته پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان به ریاست دکتر علی نظری، رئیس این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان در این نشست که روز یکشنبه، 28 آبان‌ماه سال جاری در حوزه ریاست دانشگاه لرستان برگزار شد دکتر مصطفی‌کرم‌پور، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان و سایر مدیران حوزه کاری معاونت پژوهش و فناوری این دانشگاه، گزارشی از اقدامات انجام شده برای برگزاری برنامه‌های هفته پژوهش و فناوری سال 1402 ارائه کردند.

رئیس ستاد استانی هفته پژوهش و فناوری، استاندار لرستان و دبیر استانی، رئیس دانشگاه معین استان لرستان (دانشگاه لرستان) دکتر علی نظری است.

هفته استانی پژوهش و فناوری از 11 تا 17 آذرماه سال جاری است.

رئیس دانشگاه لرستان در نشست مذکور بر این نکته تصریح کرد که همه برنامه‌های بایستی به‌صورت دقیق اجرا شوند و تلاش شود دستاوردهای پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان به خوبی به جامعه معرفی شود.

تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر استان لرستان و برگزاری نمایشگاه پژوهش، فناوری و فن‌بازار استان از دیگر برنامه‌های مهم هفته پژوهش و فناوری است.

۱۴۰۲/۰۸/۲۸ - ۲۰:۳۴