اردوی راهیان پیشرفت دانشجویان دختر دانشگاه لرستان با هدف آشنایی با دستاوردهای صنعت برق برگزار شد

۱۴۰۲/۰۸/۲۹

اردوی دانشجویی راهیان پیشرفت با حضور جمعی از دانشجویان دختر دانشگاه لرستان به مقصد نخستین جشنواره و فن‌بازار صنعت ایران واقع در نمایشگاه بین‌المللی دائمی تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، در این اردوی دانشجویی که با همکاری مشترک مدیریت حمایت و پشیبانی فرهنگی (معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان)، بسیج دانشجویی این دانشگاه و معاونت علمی بسیج دانشجویی استان لرستان برگزار شد دانشجویان دختر از دستاوردها و پیشرفت‌های صنعت برق کشور بازدید کردند.

هدف از برگزاری این گونه اردوها آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان با دستاوردها و موفقیت‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در عرصه‌های گوناگون است.

برگزاری اردوهای راهیان پیشرفت دانشجویی در راستای جهاد تبیین و تقویت امید به آینده است.

۱۴۰۲/۰۸/۲۹ - ۲۰:۰۲