انتصاب رئیس دانشگاه لرستان به‌عنوان رئیس هیئت استانی اندیشه‌ورز علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی

۱۴۰۲/۰۹/۰۳

با حکم حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، به‌عنوان رئیس هیئت استانی اندیشه‌ورز ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، براساس حکم دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، باتوجه به اینکه دانشگاه لرستان به‌عنوان دانشگاه مادر (معین) استان لرستان محسوب می‌شود رئیس دانشگاه لرستان، به‌عنوان رئیس هیئت اندیشه‌ورز ستاد استانی علم و فناوری (وابسته به شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور) منصوب شد.

شورای عالی انقلاب فرهنگی در هر استان یک ستاد علم و فناوری و یک هیئت اندیشه‌ورز وابسته به این ستاد خواهد داشت. هدف، آن است که از حداکثر ظرفیت نخبگانی استان‌های کشور بهره‌گیری شود.

در حکم دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، خطاب به رئیس دانشگاه لرستان (دکتر علی نظری) وظایف رئیس هیئت استانی اندیشه‌ورز ستاد علم و فناوری به این شرح بیان شده است:

1ـ تدوین نظام مسائل علم و فناوری استان و اولویت‌بندی آن.

2ـ مشارکت در تدوین اسناد و سیاست‌های علم و فناوری.

3ـ تدوین بُرش‌های استانی نقشه جامع علمی کشور.

4ـ مشارکت نخبگان استان در زمینه میزهای تخصصی ستاد علم و فناوری.

5ـ راهبری و نظارت بر اجرای مصوبات شورا و ستاد در استان.

6ـ پایش، رصد، ارزیابی و گزارش وضعیت شاخص‌های علم و فناوری در استان.

7ـ گفتمان‌سازی، تبیین و ترویج اسناد و مصوبات شورا در استان.

۱۴۰۲/۰۹/۰۳ - ۲۰:۲۶