بازدید رئیس دانشگاه لرستان از دو پروژه عمرانی

۱۴۰۲/۰۹/۰۴

دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان از پروژه در حال ساخت تقاطع غیرهم‌سطح ورودی دانشگاه لرستان که مراحل پایانی خود را سپری می‌کند بازدید کرد؛ همچنین رئیس دانشگاه لرستان از پروژه در حال ساخت ایجاد درب بخش مسکن مهر سایت مرکزی دانشگاه لرستان بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این بازدید روز شنبه، 4 آذرماه صورت گرفت و مهندس شاکرمی، مدیر امور عمرانی دانشگاه لرستان، رئیس دانشگاه لرستان را همراهی کرد و گزارش میزان پیشرفت کاری پروژه‌ها را به رئیس دانشگاه لرستان ارائه کرد.

دکتر نظری با مهندسان و کارگران مشغول در پروژه‌ها گفت‌وگو کرد و از نزدیک از مراحل مختلف این پروژه‌ها بازدید نمود.

هر دو پروژه از مطالبات دانشگاهیان دانشگاه لرستان است که باعث تسهیل آمد و شد خودرویی به دانشگاه لرستان می‌شود.

۱۴۰۲/۰۹/۰۴ - ۲۰:۴۱