پیروزی جبهه مقاومت غزه و شکست مفتضحانه صهیونیسم کودک کُش

۱۴۰۲/۰۹/۰۵

دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی استان لرستان با صدور پیامی، پیروزی جبهه مقاومت غزه و شکست مفتضحانه استکبار جهانی به ویژه صهیونیسم کودک کش را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، متن پیام تبریک به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

در ایامی که محور مقاومت ظرفیت و توان مقابله خود را در عملیات طوفان الاقصی نشان داد و درجه «تاب آوری» او کمر استکبار جهانی و رژیم صهیونیستی را شکست، دشمن سفاک با راهبرد کودک کشی و ویران سازی خانه و مدرسه و بیمارستان ها خوی وحشی گری خود را به شنیع ترین نوع نشان داد.

اینجا بود که آزادگان سراسر عالم به همراه جبهه مقاومت به دفاع از فلسطین قهرمان پرداختند و پیروزی خوبی به دست آوردند که امید است با راهبرد مقاومت در آینده نیز تکمیل گردد.

دفاتر نهاد رهبری در دانشگاه‌های استان، این پیروزی جبهه مقاومت و شکست مفتضحانه استکبار جهانی و به ویژه صهیونیزم کودک کش را به همه آزادمردان عالم تبریک گفته و آرزوی توفیق بیشتر از خداوند منان خواستار است.

۱۴۰۲/۰۹/۰۵ - ۰۸:۰۶