حضور دانشگاهیان دانشگاه لرستان در آیین سوگواری ایام فاطمیه (س) به میزبانی دفتر نماینده ولی فقیه در استان لرستان

۱۴۰۲/۰۹/۰۷

دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، معاونان و جمعی از دانشگاهیان این دانشگاه در آیین سوگواری ایام فاطمیه (س) که به میزبانی دفتر نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم‌آباد برگزار شد شرکت کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان در این آیین که شامگاه سه‌ّشنبه، 6 آذرماه برگزار شد حاضران به سینه‌زنی ایام فاطمیه (س) پرداختند.

حسین سهرابی، مشاور رئیس دانشگاه لرستان در امور ایثارگران از جمله مداحان این آیین معنوی بود.

حجت‌الاسلام و المسلمین لونی، از اساتید حوزه و دانشگاه در سخنانی به تبیین سبک زندگی حضرت فاطمه زهرا (س) پرداخت.

وی در بخش دیگری از سخنانش، تفاوت بین جبهه حق با جبهه باطل را ناشی از تفاوت بین عقل و جهل دانست؛ جبهه حق جبهه عقل و عقلانیت است.

۱۴۰۲/۰۹/۰۷ - ۲۱:۰۶