رئیس دانشگاه لرستان در نشست شورای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه: برنامه ها بایستی پیوست های دقیق اجرایی و ارزیابی اثرگذاری داشته باشند

۱۴۰۲/۰۹/۱۱

دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان در نشست شورای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان گفت: «برنامه های فرهنگی و اجتماعی و دانشجویی دانشگاه بایستی طرح نامه های پیوستی دقیق اجرایی و ساز و کار میزان بازخورد اثرگذاری داشته باشند و این موضوع تقویت شود».

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر نظری در این نشست که 11 آذرماه سال جاری در حوزه ریاست دانشگاه لرستان برگزار شد تشریح کرد: «همواره بایستی سیستم بارخورد و ارزیابی اثرگذاری برنامه ها و تصمیمات و حتی جلسات در دانشگاه لرستان تقویت شود و ارتقاء یابد».

وی از گروه نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه لرستان درباره ارزیابی بازخورد جلسات و برنامه ها، نظرسنجی های علمی اجرا نماید.

در این نشست، نمایندگان تشکل های دانشجویی برنامه های پیشنهادی خود را ارائه کردند.

درباره برنامه های پیشنهادی تشکل های دانشجویی دانشگاه لرستان به ویژه برنامه های مناسبتی روز دانشجو (16 آذرماه) بحث و گفتگو شد.

۱۴۰۲/۰۹/۱۱ - ۱۳:۵۲