بازدید دانش آموزان از آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان به مناسبت هفته پژوهش و فناوری

۱۴۰۲/۰۹/۱۵

به مناسبت هفته استانی پژوهش و فناوری، دانش آموزان دبیرستان دخترانه دانشگاه لرستان، مدرسه رسول اکرم (ص) و مدرسه پسرانه (دور دوم) سما از بخش های مختلف آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، بازدید از بخش های مختلف آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان و تقویت ارتباط بین دانشگاه با مدرسه از جمله برنامه های معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان در هفته استانی پژوهش و فناوری است.

این هفته از 11 آذرماه سال جاری آغاز شده است.

در همین راستا، دانش آموزان در بازدیدهای خود با تجهیزات و انواع خدمات آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان آشنا شدند.

رئیس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان، دکتر علی فرمانی و کارشناسان این آزمایشگاه در این بازدیدها، توضیحات را در رابطه با ظرفیت ها و پتانسیل های آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان بیان کردند.

آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان زیرنظر معاونت پژوهش و فناوری این دانشگاه فعالیت می کند.

۱۴۰۲/۰۹/۱۵ - ۱۴:۱۱