پایان مرحله استانی مسابقه ملی مناظره دانشجویان ایران و قهرمانی تیم شهریار دانشگاه لرستان

۱۴۰۲/۰۹/۱۵

تیم شهریار دانشگاه لرستان مقام نخست مرحله استانی دوازدهمین دوره مسابقه ملی مناظره دانشجویان ایران (نشان خواجه نصیرالدین طوسی) را کسب کرد و همزمان با ایام هفته استانی پژوهش و فناوری، با حضور رئیس دانشگاه لرستان (دکتر علی نظری)، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان لرستان، دکتر محمد حیاتی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان و دکتر فرامرزیان، رئیس جهاد دانشگاهی استان لرستان از تیم‌های برتر این دوره از مسابقات تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، عصر روز سه‌شنبه، 14 آذرماه مسابقه نهایی دوازدهمین دوره مرحله استانی (استان لرستان) مسابقه ملی مناظره دانشجویان ایران و آیین اختتامیه به میزبانی دانشگاه لرستان برگزار شد.

در این مسابقات تعداد 27 تیم، 18 داور و 108 دانشجو از دانشگاه‌های استان لرستان شرکت کردند.

مرحله استانی این مسابقات با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان و سازمان امور دانشجویان جهاد دانشگاهی استان لرستان به میزبانی دانشگاه لرستان برگزار شد.

نتایج نهایی مرحله استانی دوازدهمین دوره مسابقه ملی مناظره دانشجویان ایران:

رتبه برگزیده (گروه اول): تیم شهریار از دانشگاه لرستان.

رتبه دوم: تیم مبین از دانشگاه فرهنگیان لرستان.

رتبه سوم: تیم فونیکس از دانشگاه علوم پزشکی لرستان.

رتبه چهارم: تیم امام موسی صدر از دانشگاه فرهنگیان لرستان.

داوران مسابقه نهایی:

دکتر اسماعیل زاده دکترای جامعه شناسی.

دکتر مرادیان؛ دکترای معارف.

دکتر صادقی ملکی؛ دکترای اندیشه سیاسی.

۱۴۰۲/۰۹/۱۵ - ۰۵:۲۳