بازدید رئیس و معاون دانشگاه لرستان از برخی خوابگاه‌های دانشجویی و تبریک روز دانشجو

۱۴۰۲/۰۹/۱۶

به مناسبت فرارسیدن روز دانشجو، دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان و دکتر مهدی شاهین، معاون دانشجویی این دانشگاه، بدون اطلاع‌رسانی قبلی، از برخی خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه لرستان بازدید کردند و در گفت‌وگو با دانشجویان، روز دانشجو را تبریک گفتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این بازدید از ساعت 18 تا 20 شامگاه پنجشنبه، 16 آذرماه صورت گرفت و رئیس و معاون دانشجویی دانشگاه لرستان در فضایی صمیمی در اتاق‌های خوابگاهی با دانشجویان گفت‌وگو کردند.

رئیس دانشگاه لرستان در این بازدید، ضمن شادباش روز دانشجو به دانشجویان، فلسفه اصلی روز دانشجو را استکبارستیزی دانست.

دانشجویان ساکن خوابگاه‌ها نیز ضمن ابراز رضایت از این بازدید که بدون اطلاع‌رسانی قبلی به دانشجویان صورت گرفت خواستار شدند این‌گونه بازدیدها در آینده نیز تداوم داشته باشد.

گفتنی است در سال 1332 سه دانشجو به نام‌های مصطفی بزرگ‌نیا، احمد قندچی و مهدی شریعت‌رضوی در راه مبارزه با استعمار آمریکا و نظام دیکتاتوری پهلوی، به شهادت رسیدند.

16 آذرماه به عنوان روز دانشجو نام‌گذاری شده است.

۱۴۰۲/۰۹/۱۶ - ۲۲:۴۹