دانشجویان ممتاز شاهد و ایثارگر دانشگاه لرستان تجلیل شدند

۱۴۰۲/۰۹/۲۱

با حضور مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان لرستان، دانشجویان ممتاز علمی، فرهنگی ورزشی شاهد و ایثارگر دانشگاه لرستان تجلیل شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این آیین، روز سه‌شنبه، 21 آذرماه با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین هبت‌اله هاشمی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان لرستان، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر مجید مؤیدی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، دکتر علی میر، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان، دکتر محمد حیاتی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، دکتر محمدی ضرون، مدیر امور شاهد و ایثارگر دانشگاه لرستان، حسین سهرابی، مشاور رئیس دانشگاه لرستان در امور ایثارگران و برخی مدیران بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان خرم‌آباد در سالن شهید میربهرسی دانشگاه لرستان برگزار شد.

در این نشست، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر مجید مؤیدی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان در سخنانی اهمیت جایگاه مقدس شهدا و ایثارگران را برای دانشجویان تبیین کرد.

دکتر محمدی‌ضرون، مدیر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه لرستان نیز در سخنانی، گزارشی از فعالیت‌های مرتبط با دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه لرستان ارائه کرد.

در این آیین، هدایایی به دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه لرستان اهداء شد.

۱۴۰۲/۰۹/۲۱ - ۲۳:۰۵