رئیس دانشگاه لرستان در جمع رؤسای چهار دانشگاه برتر هفته پژوهش و فناوری توسط وزیر علوم تجلیل شد

۱۴۰۲/۰۹/۲۱

دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان در جمع چهار رئیس برگزیده (برتر) دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور در زمینه برنامه های هفته های استانی پژوهش و فناوری کشور قرار گرفت و روز سه شنبه، 21 آذرماه سال جاری، به میزبانی دانشگاه شهید بهشتی تهران، با حضور دکتر محمدعلی زلفی گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، از استانداران برتر (از جمله دکتر فرهاد زیویار استاندار لرستان) و رؤسای دانشگاه های برتر هفته پژوهش وفناوری، تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، آیین تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده کشور با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد و در این آیین، از تعداد چهار استاندار برتر کشور در زمینه برنامه های استانی هفته پژوهش و فناوری و چهار رئیس برتر دانشگاه های کشور (شاخص برنامه های هفته پژوهش و فناوری) تجلیل شد.

اسامی چهار رئیس برگزیده (برتر) دانشگاه های کشور، ویژه ارزیابی برنامه های هفته پژوهش و فناوری که توسط وزیر علوم، تجلیل شدند به این شرح است:

دکتر علی نظری (رئیس دانشگاه لرستان)، دکتر صفر نصرالله زاده (رئیس دانشگاه تبریز)، دکتر حسین کلانتری خلیل آبادی (رئیس دانشگاه آزاد اسلامی البرز، واحد کرج) و دکتر حشمت اله علی نژاد (رئیس دانشگاه مازندران).

دبیر ستاد استانی (استان لرستان) هفته پژوهش و فناوری دکتر علی نظری است.

همچنین استاندار لرستان (دکتر فرهاد زیویار) نیز در جمع چهار استاندار برتر هفته پژوهش و فناوری کشور قرار گرفت و تجلیل شد که لوح تقدیر وی را جهانی، معاون منابع استانداری لرستان به نمایندگی از استاندار لرستان از وزیر علوم دریافت کرد.

۱۴۰۲/۰۹/۲۱ - ۱۴:۲۴