استاندار لرستان جزو چهار استاندار برتر هفته پژوهش و فناوری کشور قرار گرفت

۱۴۰۲/۰۹/۲۱

دکتر فرهاد زیویار، استاندار لرستان در جمع چهار استاندار برتر برنامه‌‌های هفته‌های استانی پژوهش و فناوری کشور قرار گرفت و آیین تجلیل از چهار استاندار برتر و چهار رئیس دانشگاه برتر با حضور دکتر محمدعلی زلفی‌گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به میزبانی دانشگاه شهید بهشتی تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، روز سه شنبه، 21 آذرماه سال جاری، اسامی چهار استاندار برتر هفته پژوهش و فناوری اعلام شد که دکتر زیویار، استاندار لرستان نیز به عنوان رئیس ستاد استانی هفته پژوهش و فناوری در جمع برترها قرار گرفت.

اسامی چهار استاندار برتر به این شرح است:

دکتر فرهاد زیویار (استاندار لرستان)، زین‌العابدین رضوی خرم (استاندار آذربایجان شرقی)، مجتبی عبدالهی (استاندار استان البرز) و سیدمحمود حسینی‌پور (استاندار استان مازندران).

لوح تقدیر استاندار لرستان را جهانی، معاون منابع استانداری لرستان به نمایندگی از وی دریافت کرد.

گفتنی است رئیس دانشگاه لرستان (دکتر علی نظری) نیز در جمع چهار رئیس دانشگاه‌های برتر هفته پژوهش و فناوری کشور قرار گرفت و توسط وزیر علوم، تجلیل شد.

۱۴۰۲/۰۹/۲۱ - ۲۲:۵۵