تقدیرنامه وزیران علوم و کشور با موضوع انتخاب دانشگاه لرستان به‌عنوان دانشگاه برگزیده و موفق در هفته پژوهش و فناوری

۱۴۰۲/۰۹/۲۱

در تقدیرنامه‌ای خطاب به دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان که به امضای دکتر محمدعلی زلفی‌گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و دکتر احمد وحیدی، وزیر کشور رسیده است از تلاش‌های دانشگاه لرستان در هفته پژوهش و فناوری سال 1402 و انتخاب این دانشگاه به عنوان دانشگاه برگزیده و موفق، سپاس‌گزاری شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، استاندار لرستان (دکتر فرهاد زیویار) به‌عنوان رئیس ستاد استانی هفته پژوهش و فناوری و دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان و دبیر ستاد استانی هفته پژوهش و فناوری در جمع چهار استاندار برتر و چهار رئیس دانشگاه برگزیده (برتر) کشور در شاخص «برنامه‌های استانی هفته پژوهش و فناوری» قرار گرفتند.

دانشگاه لرستان، دانشگاه تبریز، دانشگاه آزاد اسلامی البرز (واحد کرج) و دانشگاه مازندران، به عنوان چهار دانشگاه برتر (برگزیده) هفته پژوهش و فناوری سال 1402 کشور انتخاب شدند.

استانداران استان‌های لرستان، آذربایجان شرقی، مازندران و البرز نیز به عنوان چهار استاندار برتر هفته پژوهش و فناوری سال 1402 کشور انتخاب شدند.

۱۴۰۲/۰۹/۲۱ - ۱۸:۵۷