رئیس دانشگاه لرستان: ماهیت اصلی انقلاب اسلامی، فرهنگی، عقیدتی و اندیشه‌ای است

۱۴۰۲/۱۱/۱۸

رئیس دانشگاه لرستان در نشست با معاون و مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان گفت: «ماهیت اصلی، اساس و پایه انقلاب اسلامی ایران، فرهنگی، عقیدتی و اندیشه‌ای است».

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر علی نظری در این نشست که روز چهارشنبه، 18 بهمن‌ماه سال جاری همزمان با ایام دهه مبارک فجر در حوزه ریاست دانشگاه لرستان برگزار شد تشریح کرد: «مهم‌ترین ویژگی و پیشینه انقلاب اسلامی، ویژگی فرهنگی و عقیدتی است».

دکتر نظری تشریح کرد: «انقلاب اسلامی ایران برآمده از مبانی اسلامی و قرآنی است و ماهیت دینی، عقیدتی و اندیشه‌ای دارد؛ به همین علت یک انقلاب بزرگ معرفتی در جهان محسوب می‌شود».

وی در بخش دیگری از گفته‌هایش، از مجموعه کاری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان به خاطر اقدامات و فعالیت‌های انجام شده تقدیر کرد و در عین مناسب دانستن عملکردهای صورت گرفته، خواستار شد عملکردها به‌دقت و از زوایای متنوع و گوناگون، در سامانه فرنما (فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم) ثبت، ارسال و گزارش شوند.

۱۴۰۲/۱۱/۱۸ - ۱۵:۱۹