فراخوان اعلام کاندیداتوری انتخابات شورای صنفی یاوران علمی دانشگاه لرستان (مرحله دوم)

۱۴۰۲/۱۱/۲۲

هیئت مؤسس انتخابات شورای صنفی یاوران علمی (کارکنان) فراخوان مرحله دوم اعلام کاندیداتوری یا عضویت در هیئت اجرایی انتخابات این شورا را منتشر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، متن فراخوان هیئت مؤسس انتخابات شورای صنفی یاوران علمی این دانشگاه به شرح ذیل است:

بدینوسیله از یاوران علمی (کارکنان) دانشگاه لرستان (سایت مرکزی کمالوند، دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی و مراکز اقماری دانشگاه)که قصد دارند به عنوان کاندیدا یا عضویت در هیئت اجرایی انتخابات شورای صنفی یاوران علمی (کارکنان) دانشگاه لرستان شرکت کنند دعوت می‌شود از تاریخ ۲۴ بهمن‌ماه تا پایان روز کاری چهارشنبه ۹ اسفندماه ۱۴۰۲ به‌صورت حضوری، یا از طریق سیستم«پرگار»، به آقای کیانوش ظهرابی در ساختمان مرکزی دانشگاه مراجعه نمایند.

این مرحله، مهلت دوم اعلام کاندیداتوری است و قابل تمدید نیست.

هیئت مؤسس انتخابات شورای صنفی یاوران علمی دانشگاه لرستان

۱۴۰۲/۱۱/۲۲ - ۲۳:۰۲