مسئول نهاد رهبری دانشگاه لرستان: جایگاه روابط عمومی‌ها از نگاه مقام معظم رهبری بسیار مهم است

۱۴۰۲/۱۱/۲۴

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان در نشست مدیران روابط عمومی‌های منطقه پنج دانشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری کشور گفت: «روابط عمومی‌ها از نگاه مقام معظم رهبری دارای جایگاه بسیار مهم و پل ارتباطی بین مردم و ساختارهای سازمانی هستند».

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر مجید مؤیدی در این نشست که روز دوشنبه، 23 بهمن‌ماه سال جاری با حضور رضا آزاد، معاون امور روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان و دکتر سعید محمدزاده، معاون پشتیبانی این دانشگاه به میزبانی دانشگاه لرستان برگزار شد با استناد به بیانات مقام معظم رهبری درباره روابط عمومی‌ها تشریح کرد:‌«اگر روابط عمومی یک دستگاه قوی باشد می‌تواند رضایت‌مندی مردم از خدمات نظام مقدس جمهوری اسلامی را افزایش بدهد».

دکتر مؤیدی اظهار داشت: «یکی از بخش‌های قوی دانشگاه لرستان روابط عمومی این دانشگاه است که نیاز از مدیریت آن سرکار خانم حیدری و همکارانشان تشکر کنم؛ زیرا به صورت شبانه‌روزی مشغول فعالیت هستند».

وی بیان کرد: «براساس رهنمودهای مقام معظم رهبری روابط عمومی‌ها نباید حرف سست و غیرواقعی بزنند و همیشه باید با مردم صادق باشند».

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان توضیح داد: «روابط عمومی‌ها براساس رهنمودهای مقام معظم رهبری باید همواره مسیر ارتباط بین مردم با سازمان را باز نگه دارند و تقویت کنند».

دکتر مؤیدی افزود:‌ «باتوجه به اینکه به انتخابات بسیار مهم پیش رو نزدیک می‌شویم از ظرفیت روابط عمومی‌ها هم بایستی برای ایجاد شور و نشاط انتخاباتی در فضای دانشگاه‌ها بهره گرفت».

۱۴۰۲/۱۱/۲۴ - ۰۱:۰۴